Laskurit

Asumislaskuri sopii omistus- ja vuokra-asunnon asumiskulujen vertailuun valitulla aikajaksolla.

Asuntolainalaskurilla voi kätevästi ja kattavasti laskea lainan korkokustannuksia, lainapääoman kehittymistä ja kuukausieriä tiettynä hetkenä tai tulevaisuudessa, sekä paljon muuta.

Asunnon lainamäärälaskurilla saa arvion, paljonko uusi asunto voisi maksaa ja paljonko lainaa tarvitaan, kun kodin tulot ja menot tiedetään.

Autolainalaskurilla voi suunnitella autorahoituksen kustannuksia, laskea korkoja ja pääoman muutoksia useilla eri tavoilla.

Budjettilaskuri on kätevä työkalu oman talouden tulojen ja menojen seurantaan. Laskurilla voi suunnitella talouttaan, seurata kulutustaan ja määrittää paljonko haluaa säästää kuukausitasolla.

Eläkesäästölaskurilla voi suunnitella kätevästi pitkäaikaissäästämistä eläkeajan tuloja ja säästöjä sekä nykyisiä vaadittavia säästömääriä eläkeiän tavoitteiden toteuttamiseen.

Korkolaskurilla voi laskea tarkasti lainan lyhennykset, korot ja muut kulut, efektiivisen koron sisältäen kaikki kulut ym. tiedot.

Lainan- ja omaisuudenjakolaskurilla voi jakaa esimerkiksi asuntolainan maksuerät kahdelle, jakaa omaisuus halutulla tavalla laina-ajan päätteeksi, tai kun sitä on vielä jäljellä.

Lainan lyhennystavat -laskurilla voi vertailla tasaerä-, tasalyhennys- ja annuiteettilainan eroja. Laskuri on tarkoitettu havainnollistamaan 5 eri lyhennystavan eroja.

Opintolainalaskurilla voi laskea opintolainan kustannuksia kattavasti koko laina-ajalla aina nostosta viimeiseen lyhennykseen. Laskuri huomioi opintolainojen erityispiirteet.

Pankkien omat laskurit ovat käteviä pankkien tarjoamien asuntolainamäärien ja korkojen alustavaan laskemiseen. Voit myös arvostella laskurin.

Sijoitusasunto- ja kiinteistölaskuri laskee kiinteän sijoitusomaisuuden kuten sijoitusasuntojen tuotot ja seuraa myös sijoittajan omaisuuden arvonkehitystä.

Sijoituslaskurilla (tuottolaskuri) voi laskea arvopaperien ja tilisäästöjen tuottoja, korkoja ja kertyvien pääomien määrää tiettynä hetkenä tai tulevaisuudessa.

Velkojen lyhennyslaskuri on kätevä työkalu useiden eri lainojen maksusuunnitelman tekoon, mikä voi säästää satoja tai tuhansia euroja sekä auttaa maksamaan lainat pois nopeammin.

Valuutanvaihtolaskuri laskee valuutanvaihtamisen kustannukset, eikä se ole pelkkä valuuttamuunnin. Syötä todellinen ja välittäjän valuuttakurssi, jolloin laskuri laskee valuutanvaihdon kustannukset.