Laskurit

Asuntolainalaskurilla voi kätevästi ja kattavasti laskea lainan korkokustannuksia, lainapääoman kehittymistä ja kuukausieriä tiettynä hetkenä tai tulevaisuudessa, sekä paljon muuta.

Asunnon lainamäärälaskurilla saa arvion, paljonko uusi asunto voisi maksaa ja paljonko lainaa tarvitaan, kun kodin tulot ja menot tiedetään.

Autolainalaskurilla voi suunnitella autorahoituksen kustannuksia, laskea korkoja ja pääoman muutoksia useilla eri tavoilla.

Budjettilaskuri on kätevä työkalu oman talouden tulojen ja menojen seurantaan. Laskurilla voi suunnitella talouttaan, seurata kulutustaan ja määrittää paljonko haluaa säästää kuukausitasolla.

Eläkelaskurilla voi suunnitella kätevästi eläkeajan tuloja ja säästöjä sekä nykyisiä vaadittavia säästömääriä eläkeiän tavoitteiden toteuttamiseen.

Lainan- ja omaisuudenjakolaskurilla voi jakaa esimerkiksi asuntolainan maksuerät, jakaa omaisuus tarvittaessa halutulla tavalla laina-ajan päätteeksi tai kun sitä on vielä jäljellä.

Lainan lyhennystavat laskurilla voi vertailla tasaerä-, tasalyhennys- ja annuiteettilainan eroja. Laskuri on tarkoitettu havainnollistavaan käyttöön.

Opintolainalaskurilla voi laskea opintolainan kustannuksia kattavasti koko laina-ajalla aina nostosta viimeiseen lyhennykseen.

Pankkien omat laskurit ovat käteviä pankkien tarjoamien asuntolainamäärien ja korkojen alustavaan laskemiseen. Voit myös arvostella laskurin.

Sijoitusasunto- ja kiinteistölaskuri laskee kiinteän sijoitusomaisuuden tuoton ja seuraa niiden arvonkehitystä.

Sijoituslaskurilla voi laskea tuottoja, korkoja ja pääomien määrää tiettynä hetkenä tai tulevaisuudessa erittäin joustavasti.

Velkojen lyhennyslaskuri on kätevä työkalu useiden eri lainojen maksusuunnitelman tekoon, mikä voi säästää satoja tai tuhansia euroja sekä auttaa maksamaan lainat pois nopeammin.

Valuutanvaihtolaskuri laskee valuutanvaihtamisen kustannukset, eikä se ole pelkkä valuuttamuunnin. Syötä todellinen ja välittäjän valuuttakurssit, jolloin laskuri laskee valuutanvaihdon kustannukset.