Vakuutusyhtiöiden arvostelut

Arvostele vakuutusyhtiö kokemuksesi mukaan! Anna yleisarvosana, tai arvostele vakuutusyhtiön eri osa-alueita valitsemalla haluamasi pankki ja menemällä arvostelusivulle. Sivulle on listattu suomalaiset tai Suomessa palvelujaan tarjoavat vakuutusyhtiöt. Voit arvostella myös pankkien palveluita tai sijoituspalveluyhtiöitä. Kaikkien yhtiöiden arvosteluvertailu on nähtävissä täällä.

Annathan totuuden mukaisen arvion kokemukseesi perustuen, sillä epäillyt väärinkäytökset tai äänien manipulointi tullaan korjaamaan. Äänestäminen ei vaadi kirjautumista eikä muita toimenpiteitä.

AIG Europe ja sen Suomen sivuliike ovat osa kansainvälistä American International Group -yhtiötä, joka tarjoaa vakuutuksia myös Suomessa.

Vakuuttaja-arvosana
Keskiarvo: 3.5 (4 ääntä)

Alandia Vakuutus on ahvenanmaalainen vakuutusyhtiö, joka on alunperin perustettu merenkulkualan vakuutusyhtiöksi vuonna 1938.

Vakuuttaja-arvosana
Keskiarvo: 4.5 (2 ääntä)

Fennia on suomalainen asiakasomistajuuden periaatteella toimiva vakuutuspalveluiden tuottaja yksityisille, yrityksille ja yrittäjille. Konserniin kuuluu Fennia, Henki-Fennia ja Fennia Varainhoito.

Vakuuttaja-arvosana
Keskiarvo: 2.2 (9 ääntä)

Folksam on osa ruotsalaista Folksam Sak -konsernia, joka tarjoaa myös Suomessa vahinkovakuutuksia yksityis- ja yritysasiakkaille sekä maatalouksille. Yhtiön osakkaana on mm. suomalainen Aktia.

Vakuuttaja-arvosana
Keskiarvo: 3.5 (4 ääntä)

If vahinkovakuutusyhtiö on Pohjoismaiden johtava vahinkovakuutusyhtiö 3,6 miljoonalla asiakkaalla, minkä lisäksi se toimii myös Baltian maissa.

Vakuuttaja-arvosana
Keskiarvo: 3.3 (10 ääntä)

Lähitapiola on pankki- ja vakuutuspalveluja tarjoava konserni, joka perustettiin 2013 kun Lähivakuutus ja Tapiola-ryhmä yhdistyivät.

Vakuuttaja-arvosana
Keskiarvo: 3.2 (15 ääntä)

Mandatum Life on osa Sampo -konsernia ja tarjoaa vakuuttamisen, sijoittamisen sekä varainhoidon palveluita. Vakuutukset ovat henki- ja sairausvakuutuksia.

Vakuuttaja-arvosana
Keskiarvo: 3 (1 ääni)

OP Vakuutus (ent. Pohjola Vakuutus) on Suomen johtava vahinkovakuuttaja, joka on perustettu 1891. Pohjola-konserni myy vahinkovakuutuksia A-Vakuutuksen, OP-Vakuutuksen ja Eurooppalaisen kautta.

Vakuuttaja-arvosana
Keskiarvo: 3.4 (10 ääntä)

Pohjantähti on suomalainen vakuutusyhtiö, jonka juuret ulottuvat 1895 perustettuun Hämeen paloapuyhdistykseen.

Vakuuttaja-arvosana
Keskiarvo: 4.4 (7 ääntä)

Suomen Vahinkovakuutus Oy on vuonna 2012 perustettu vahinkovakuutusyhtiö, jonka omistaa POP ryhmä.

Vakuuttaja-arvosana
Keskiarvo: 3.6 (8 ääntä)

Turva on suomalainen vahinkovakuutusyhtiö, joka on perustettu alunperin vuonna 1910 palkansaajien ja työväenjärjestöjen palovakuutusyhdistyksenä.

Vakuuttaja-arvosana
Keskiarvo: 4 (2 ääntä)