Pankkiarvostelut - arvostele pankki kokemuksesi mukaan

Arvostele pankki kokemuksesi mukaan! Voit antaa pankille yleisarvosanan, tai arvostella pankin eri osa-alueet tarkemmin klikkaamalla arvostelusivulle. Sivulle on listattu suomalaiset tai Suomessa palvelujaan tarjoavat pankit. Voit arvostella myös vakuutusyhtiöiden palveluita sekä sijoituspalveluyhtiöitä. Kaikkien yhtiöiden arvosteluvertailu on nähtävissä täällä.

Annathan totuuden mukaisen arvion kokemukseesi perustuen, sillä epäillyt väärinkäytökset tai äänien manipulointi tullaan korjaamaan. Äänestäminen ei vaadi kirjautumista eikä muita toimenpiteitä.

Aktia on suomalainen keskisuuri liikepankki, joka aloitti toimintansa vuonna 1825 säästöpankkina ja on siten Suomen vanhin yhä toiminnassa oleva talletuspankki.

Pankkiarvosana
Keskiarvo: 3.2 (17 ääntä)

Ålandsbanken on ahvenanmaalainen vuonna 1919 perustettu, pörssilistattu liikepankki. Pankki on pääosin ruotsinkielinen mutta palvelee myös suomenkielisiä asiakkaita.

Pankkiarvosana
Keskiarvo: 3.7 (13 ääntä)

Bank Norwegian on melko uusi tulokas Suomen pankkimaailmassa, kun se aloitti toimintansa Suomessa joulukuussa 2015.

Pankkiarvosana
Keskiarvo: 3.6 (16 ääntä)

Virolainen Bigbank tarjoaa Suomessa määräaikaistalletuksia, lainojen yhdistämistä ja vakuudettomia luottoja. Bigbankin pääasiallisena tulonlähteenä ovat pikalainat.

Pankkiarvosana
Keskiarvo: 2.4 (5 ääntä)

Danske Bank on tanskalainen vuonna 1871 perustettu pankki, jolla on tänään yli 5 miljoonaa pääosin pohjois-eurooppalaista asiakasta.

Pankkiarvosana
Keskiarvo: 2.6 (38 ääntä)

Evli on suomalainen vuonna 1985 perustettu investointipankki, joka toimii myös Tukholmassa ja Venäjällä sekä Baltiassa (Tallinna, Riika ja Vilna).

Pankkiarvosana
Keskiarvo: 2.7 (3 ääntä)

FIM on suomalainen sijoituspalveluyritys, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1987. Nykyisin konsernin omistaa S-Pankki joka osti sen vuonna 2013.

Pankkiarvosana
Keskiarvo: 3.8 (11 ääntä)

Handelsbanken on vuonna 1871 perustettu ruotsalainen liikepankki ja toimii pääasiassa Pohjoismaissa, mutta sillä on toimintaa 20 maassa.

Pankkiarvosana
Keskiarvo: 2.9 (15 ääntä)

Suomen Hypoteekkiyhdistys eli "Hypo" on asuntorahoitukseen erikoistunut luottolaitos, joka on muista pankeista tai rahoituslaitoksista riippumaton taho.

Pankkiarvosana
Keskiarvo: 3.6 (17 ääntä)

Nordea on Pohjoismaissa toimiva suuri liikepankkikonserni. Se on Suomen toiseksi suurin pankki OP:n jälkeen.

Pankkiarvosana
Keskiarvo: 2.4 (61 ääntä)

Nordnet keskittyy tarjoamaan verkossa pankkitoimintaan kuuluvia, varsin kattavia arvopaperi- ja sijoituspalveluita.

Pankkiarvosana
Keskiarvo: 3.7 (15 ääntä)

Oma Säästöpankki muodostui vuonna 2009 Kuortaneen ja Töysän säästöpankkien yhdistyttyä.

Pankkiarvosana
Keskiarvo: 3.7 (27 ääntä)

OP on suurin Suomessa toimiva finanssiryhmä, jonka liiketoiminta jaottuu pankkitoimintaan, vahinkovakuutuksiin ja varallisuudenhoitoon.

Pankkiarvosana
Keskiarvo: 2.6 (47 ääntä)

POP Pankki eli "koivunlehtipankki" on vuonna 1997 perustettu paikallisosuuspankkien ryhmittymä, johon vuonna 2018 kuului 26 osuusmuotoista alueellista pankkia.

Pankkiarvosana
Keskiarvo: 3.5 (17 ääntä)

S-Pankki on melko uusi tulokas Suomen pankkimaailmassa, joka on perustettu 2006 korvaamaan osuuskauppojen säästökassat.

Pankkiarvosana
Keskiarvo: 3.1 (57 ääntä)

Säästöpankit ovat toiminnassaan itsenäisiä ja toimivat alueellisesti, mutta niillä on keskusjärjestö Säästöpankkiliitto ja keskuspankki Säästöpankkien Keskuspankki.

Pankkiarvosana
Keskiarvo: 3.7 (18 ääntä)

Svenska Enskilda Banken, eli SEB on ruotsalainen pääosin investointipankkitoimintaa harjoittava pankki, joka toimii myös muissa pohjoismaissa.

Pankkiarvosana
Keskiarvo: 2.3 (7 ääntä)