Kodin budjettilaskuri on laskuri kodin tulojen ja menojen suunnitteluun tai seurantaan. Omien tulojen ja menojen laskenta tarkasti kuukausitasolla on helppoa, koko perheelle tai yhden henkilön taloudelle. Tulojen ja menojen erotus lasketaan kuukausittain ja lisätään (tai vähennetään) säästöihin tai kuluihin oman määrityksen mukaan.

Budjettilaskuri on myös muokattavissa oman talouden tulojen ja menojen mukaiseksi, nimeämällä erät tarvittaessa itse tai lisäämällä omia muutoksia. Kaikki kulut on eroteltu tarkasti omiin kategorioihin, joista näkee kategorian osuuden kokonaiskuluista. Tämä helpottaa oman talouden suunnittelua, mitä kuluja pitäisi vähentää esim. säästöjen kerryttämiseksi tai lopettamalla yli kulujen eläminen. Oman budjetin laatiminen on laskurilla helppoa ja muutoksia on havainnollistettu automaattisesti päivittyvillä kuvioilla kertyneille säästöille ja kuluille.

Voit ladata kodin budjettilaskurin vapaasti käyttöösi ao. linkistä (Excel). Voit myös avata sen selaimessa (Google Sheets) ja tallentaa sen omalle Google-drivelle käytettäväksi.

 

Lataa budjettilaskuri

 

Avaa budjettilaskuri

 

Esimerkkikuva laskurista:

budjettilaskin.jpg

Onko sinulla palautetta laskurista? Arvostamme palautetta.