Autolainalaskurilla voi suunnitella autonoston rahoitusta alkaen erilaisista hankintakuluista ja nykyisestä autosta. Laskurilla voi laskea arvioidun tarvitun autolainamäärän uuden auton hankintaan ja tehdä maksusuunnitelman arvioidun koron, lainamäärän, suuremman viimeisen erän yms. vaikuttavien tekijöiden mukaan sekä vertailla lopuksi käsirahan tai lainamäärän vaikutsta korkosäästöihin plus paljon muuta. Laskuri on ominaisuuksistaan huolimatta yksinkertainen, joustava ja se sopii autolainasuunnitteluun huomioiden useat auton hankintaan liittyvät kulut ja asiat.

Voit ladata autolainalaskurin vapaasti käyttöösi ao. linkistä. Jokainen kohta on kommentoitu ja neuvoo tarvittaessa tietojen syöttämisessä tai tulkinnassa.

Laskuri sisältää kolme sivua:

  • Autolainan määrälaskuri: Arvioi tarvittu autolainan määrä, kun erilaiset autonhankinnan kustannukset huomioidaan (sis. mm. tuontiautoverotuksen ja muiden lisäkustannusten laskun).
  • Autolainalaskuri: Tee maksuaikataulu kätevästi ja laske korot koko laina-ajalle sekä maksuerä valinnan mukaan.
  • Lainavertailut Vertaile koron, laina-ajan ja käsirahan vaikutusta maksettuun korkoon kuvioiden kanssa (tämä on infosivu).

Voit ladata autolainalaskurin vapaasti käyttöösi ao. linkistä (excel).

 

Lataa autolainalaskuri

 

Esimerkkikuva laskurista:

autolainalaskuri.png.png

Onko sinulla palautetta laskurista, tai huomasitko virheen? Arvostamme palautetta.