If Autovakuutus

Vakuutusarvostelu: 
Keskiarvo: 2.5 (4 ääntä)

IF autovakuutukseen voi valita liikennevakuutuksen lisäksi 2 eri kaskotasoa. Täyskasko on laajin taso ja sisältää turvia kuten törmäys ja tieltäsuistuminen, pysäköintiturva, hinaus, henkilöturva, lemmikkiturva, varkaus, ilkivalta, tulipalo, eläinkolari, vastuuvahinko ja oikeudenkäyntiturva. Lisäksi kaikkiin kaskoihin saa halutessaan lisäturvana lunastusturvan, lasiturvan ja sijaisautopalvelun.

Liikennevakuutuksen maksimibonus on 80 % ja sen voi saavuttaa viidessä vuodessa, kun on ajanut vahingotta 5 vuotta minkä tahansa vakuutusyhtiön kirjoilla. Tämä bonus on voimassa myös kakkosautolle, jos olet vakuutuksenottaja. IF myös lupaa, että 80 % maksimibonus ei laske vielä yhdestä vahinkotapahtumasta. Uusi kuljettaja hyötyy IF:in 30 % lähtöbonuksesta liikennevakuutukselle. Kaskovakuutuksen aloitusbonus on kaikille 70 %.

Jos liikennevakuutuksen lisäksi valitsee kaskon, pääsee IF etuohjelmaan, jonka perusteella saa 10-16 % alennuksen vakuutusmaksuihin. Parhaan tason 3 saavuttaa, kun IF:stä on kaskovakuutuksen lisäksi kotivakuutus ja henkilövakuutus. Saatavissa on 1 % lisäalennus jos kuuluu johonkin IF:in yhteistyöjärjestöön ja on etuohjelman 3-tasolla. 

Vahingottomista vuosista voi kerryttää IF-omavastuurahaa 20-40 euroa vuodessa aina 200 euroon asti. Omavastuurahaa voi käyttää, kun vahinko on suurempi kuin omavastuu. 

Kaskovakuutuksella saa lisäksi käyttöön IF Apu -palvelun, joka auttaa 24/7 kaikissa autoiluun liittyvissä asioissa.

Katso tarkemmat tiedot IF autovakuutuksista yhtiön sivuilta.

Vakuuttaja: 
If
Vakuutustyyppi: 
Auto
Vakuutusedut: 
10-16 % etuohjelma-alennus vakuutuksista tasoilla 1-3
Omavastuuraha 20-40 €/v vahingottomista vuosista (maks. 200 €)
1 % lisäalennus IF:in yhteistyöjärjestöjen jäsenille etutasolla 3
If Autoapu 24/7 kaskovakuutuksissa
80 % bonusmahdollisuus liikennevakuutuksesta
70 % bonusmahdollisuus kaskosta
Vakuutustasot: 
(1) Liikennevakuutus
(2) Osakasko
(3) Täyskasko
Vakuutushuom: 
Vakuutusedut koskevat kaikkia etutasojen 1-3 mukaisia vakuutuksia