Fennia Autovakuutus

Vakuutusarvostelu: 
Keskiarvo: 3.7 (7 ääntä)

Fennian autovakuutuksessa voi valita liikennevakuutuksen lisäksi 3 eri laajuista kaskoa: Osakasko, laaja fenniakasko ja premium-kasko. Nämä sisältävät valitusta kaskosta riippuen kolari-, hirvi-, ilkivalta-, palo-, varkaus-, pysäköinti-, eläin-, luonnonilmiö-, lunastus-, autopalvelu-, oikeusturva-, ulkomaan vastuu-, lasi-, vuokra-auto-, leasing-, henkilö- ja vastuuvakuutukset.

Vahingottomista vuosista voi kerryttää maksimissaan 83 % bonusalennuksen liikennevakuutukseen, jonka saa nopeimmillaan seitsemässä vuodessa. 64 % lähtöbonuksen saa kuljettaja, joka on vähintään 30-vuotias ja ajanut siihen asti vahingoitta. Samat bonukset voi saada vakuutuksenottajan kaikkiin autoihin. Kun maksimibonuksen saavuttaa, saa bonusturvan jolloin bonus ei laske ensimmäisestä liikennevakuutuksesta. Kaskovakuutuksen maksimibonus on 70 %, jonka saa heti. Kaskobonus huomioidaan vain kolarivakuutuksen maksussa.

Fennian keskittäjäasiakkaana saa 4-24 % alennuksen kodin vakuutuksista. Alennuksen suuruus riipuu vakuutusten määrästä ja vahingottomista vuosista. Danske Bankin etuohjelmaan kuuluvat saavat jatkuvan 20 % alennuksen useimmista vakuutuksista, kuten kaskosta. Perheen Fenniasopimus tuo lisäetuja, kuten 20 % alennuksen jatkuvasta matkavakuutuksesta, suuremman henkivakuutuksen korvaussumman ym.

Lisätietoja Fenniasta.

Vakuuttaja: 
Fennia
Vakuutustyyppi: 
Auto
Vakuutusedut: 
Fenniabonusalennus 4-24 %*
Danske Bankin etuohjelma-alennus 20 %
Perheen Fenniasopimuksesta lisäetuja
Vakuutustasot: 
(1) Liikennevakuutus
(2) Osakasko
(3) Laaja fenniakasko
(4) Premiumkasko
Vakuutushuom: 
*Fenniabonusalennus riippuu vahingottomista vuosista ja vakuutusten määrästä