Pohjantähti Autovakuutus

Vakuutusarvostelu: 
Keskiarvo: 3.3 (4 ääntä)

Pohjantähti -autovakuutuksessa voi valita liikennevakuutuksen lisäksi kolme eri kaskotasoa: Suppean tähtiturvan, laajan tähtiturvan ja yksilöllisen tähtiturvan. Kaskoa voi itse muokata mieleisekseen, koska lähes kaikki turvat ovat valittavissa paloturvaa lukuunottamatta. Valittavia turvia ovat törmäys-, luonnonilmiö-, eläin-, ilkivalta-, varkaus-, autopalvelu-, oikeus-, rahoitus-, lasi- ja keskeytysturvat.

Liikennevakuutuksen lähtöbonus on 31 % ja sitä voi kerryttää vahingottomista vuosista aina 81 % asti. Vahingottomat kerrytetyt vuodet lasketaan myös muista vakuutusyhtiöistä, joten maksimibonus on mahdollista saada heti. Kaskon bonus on 70 %. Autovakuutukseen saa Tähtikuljettajan bonusedun kun liikennevakuutuksen bonus on maksimi 81 %, mikä takaa yhden vahingon ilman bonusmenetyksiä. Pohjantähden bonusedut siirtyvät automaattisesti myös kakkosautoon, jos vakuutuksenottaja on sama henkilö.

Pohjantähdeltä saa autovakuutuksen bonusten lisäksi keskittämisetuja, kun keskittää kaikki vakuutukset Pohjantähteen. Lisäksi jos maksaa vakuutusmaksun yhdessä erässä, saa 2,5 % alennuksen. 

Lisätietoja Pohjantähti vakuutusyhtiöstä.

Vakuuttaja: 
Pohjäntähti
Vakuutustyyppi: 
Auto
Vakuutusedut: 
Keskittämisedut*
2,5 % maksutapa-alennus
81 % bonusmahdollisuus liikennevakuutukseen
70 % bonusmahdollisuus kaskoon
Vakuutustasot: 
(1) Liikennevakuutus
(2) Suppea tähtiturva
(3) Laaja tähtiturva
(4) Yksilöllinen tähtiturva
Vakuutushuom: 
*Keskittämisetua saa kun kotivakuutus on Pohjantähdessä