Päivittäispankkiasioinnin palvelumaksuvertailu

Vertailussa on yleisimpiä normaalin päivittäisasioinnin palvelumaksuja. Tiedot perustuvat pankkien ilmoittamiin hinnastoihin. Hinnastoa tarkistetaan säännöllisesti, mutta ajantasaisimmat hinnat löydät pankin sivuilta. Käytetyt Lyhenteet: V= Verkkopankki, K=Konttoripalvelu, A=Automaatti, P=Puhelinpalvelu. Tyhjä kenttä tarkoittaa, ettei kohta ole tiedossa tai sitä ei ole saatavissa. Osuusmuotoisista pankeista ryhmittymää edustavat POP Suupohja ja OP-Helsinki, sekä säästöpankeista Nooa säästöpankki. Valitse enintään 7 pankkia kerralla vertailuun. Poista ja lisää pankkeja tarvittaessa.

  • Kortteihin liittyvät tiedot tarkoittavat perus Visa ja Mastercard kortteja (ei esim. gold tms.), laajempi korttivertailu on saatavilla erikseen.
  • Luottoja koskevat hinnat tarkoittavat korttiluottoja (Visa ja Mastercard), ei muita luottoja. Lainojen palvelumaksut löydät erikseen, kuten myös osakkeiden palvelumaksut.

Tiedot päivitetty 4.3.2017 (päivitys 1-2 krt/vuosi)   (Ongelmia, palautetta tai ehdotuksia? Onko parempaa tietoa hinnoista? Laita palautetta.) 

Valitse pankit