Päivittäispankkiasioinnin palvelumaksuvertailu

Vertailussa on yleisimpiä normaalin päivittäisasioinnin palvelumaksuja. Tiedot perustuvat pankkien ilmoittamiin hinnastoihin. Hinnastoa tarkistetaan säännöllisesti, mutta ajantasaisimmat hinnat löydät pankin sivuilta. Käytetyt Lyhenteet: V= Verkkopankki, K=Konttoripalvelu, A=Automaatti, P=Puhelinpalvelu. Tyhjä kenttä tarkoittaa, ettei kohta ole tiedossa tai sitä ei ole saatavissa. Osuusmuotoisista pankeista ryhmittymää edustavat POP Suupohja ja OP-Helsinki, sekä säästöpankeista Nooa säästöpankki. Valitse enintään 7 pankkia kerralla vertailuun. Poista ja lisää pankkeja tarvittaessa.

  • Kortteihin liittyvät tiedot tarkoittavat perusmuotoisia Visa- tai Mastercard-kortteja (tai lähin vastaava), laajempi korttivertailu on saatavilla erikseen.
  • Luottoja koskevat hinnat tarkoittavat korttiluottoja (Visa ja Mastercard), ei muita käyttöluottoja. Lainojen palvelumaksut löytyvät erikseen, kuten myös osakkeiden palvelumaksut.

Tiedot päivitetty 5.1.2019 (päivitys 1-2 krt/vuosi)   (Ongelmia, palautetta tai ehdotuksia? Onko parempaa tietoa hinnoista? Laita palautetta.) 

Valitse pankit