Yleinen luottojen ja lainojen palvelumaksuvertailu

Vertailussa on yleisimpiä laina-asioinnin palvelumaksuja. Tiedot perustuvat pankkien ilmoittamiin hinnastoihin. Hinnastoa päivitetään säännöllisesti, mutta ajantasaisimmat hinnat löydät pankin sivuilta. Käytetyt Lyhenteet: V= Verkkopankki, K=Konttoripalvelu. Hinnasto ei sisällä eikä koske korttiluottojen palvelumaksuja. Tavallisten maksukorttien palveluhinnat löydät maksukorttivertailusta. Osuusmuotoisista pankeista hinnat koskevat POP Suupohjaa ja OP-Helsinkiä sekä Nooa Säästöpankkia.

Jos hinnastossa ei erikseen ole mainittu tiettyä palvelumaksua ko. lainatyypille, niin hinta koskee kaikkia. Esimerkiksi jos "laskutus" osiossa ei mainita erikseen opintolainan "maksumuistutusta", niin hinta koskee kaikikia lainoja. Asunto-, opinto- ja joustolainoille järjestelypalkkio on ilmoitettu kullekin erikseen. Valitse kerrallaan maksimissaan 7 pankkia vertailuun. Poista ja lisää tarvittaessa.

Tiedot päivitetty 30.3.2018 (päivitys 1-2krt/v)   (Ongelmia, palautetta tai ehdotuksia? Onko parempaa tietoa hinnoista? Laita palautetta.)

Valitse pankit

Ohoh! Et ole valinnut yhtään pankkia. Valitse ensin muutama ja hinnasto aukeaa tähän.