American Express Green

Kortin arvostelu: 
Keskiarvo: 2 (4 ääntä)

Amex Green Card on American Expressin peruskortti joka sisältää joitakin Amex-etuja. Kortti on kansainvälinen maksuväline ja sisältää maksuaikakortin edut. Lähimaksaminen on mahdollista 25 € asti. Kortti sisältää mm. seuraavia etuja:

  • Membership Rewards etuohjelma, jolla saa pisteen jokaista euroa kohden. Pisteitä voi kerryttää päivittäisistä ostoista ja kun niitä on tarpeeksi, niillä voi saada hotelliöitä, lentoja, ravintolaillallisia, elektroniikkaa jne.
  • Membership Rewards pisteitä voi siirtää ja vaihtaa Amexin yhteistyökumppaneille, kuten Finnairille, SAS:lle, Hiltonille, Scandicille ym.
  • Suppea matkaturva (kattaa matkatavaroiden tai lennon myöhästymisen sekä tapaturman julkisissa kulkuvälineissä), kun koko matka on maksettu kortilla
  • Kadonneen kortin tilalle uusi maksutta 24 tunnin kuluessa kaikkialle
  • Muita etuja

Maksuaikakortin ero luottokorttiin verrattuna on se, että korko- tai käsittelykuluja ei ole. Lasku maksetaan pois kokonaan eräpäivään mennessä, eikä sitä voi jakaa osiin. Kortin käyttöraja on henkilökohtainen ja katsotaan hakijan mukaan. Jos laskua ei voida maksaa pois eräpäivään mennessä, summalta peritään viivästyskorko sekä mahdolliset perintä- ja oikeuskulut.

Kortin saadakseen täytyy olla vähintään 18 vuotias Suomen kansalainen, jolla on vakityö ja jonka tulot ovat min. 20 000 €/v, sekä myös Amexin hyväksynnän.

Lisätietoja Amexin sivuilta.

Kortin tyyppi: 
Credit
Käyttöraja: 
Henkilökohtainen
Korko: 
-
Vuosimaksu: 
72,0*
Tilinhoitopalkkio: 
0,0
Todellinen vuosikorko: 
-
Koroton maksuaika: 
46
Matkavakuutus: 
Kyllä**
Korttiedut: 
Osittaiset Amex edut
Membership Rewards -pisteet
Suppea matkavakuutus
Kuva-aihe: 
Ei
Huomioitavaa: 
*Vuosimaksu sis. myös 1 rinnakkaiskortin
**Suppea matkavakuutus

Takaisin korttivertailuun